Dobrý den,
ráda bych ještě poslala opožděnou reakci na Svatocecilské setkání (pozdě, ale přece).
1. setkání by mohlo být častěji, než 1x za rok - tak 2x i 3x
2. asi by tam klidně mohl být malý povinný poplateček (třeba 50 - 100 Kč by nikoho nezruinovalo)
3. hodně pozitivně hodnotím dostatečný prostor pro vzájemný pokec jako možnost popovídat o zkušenostech a vytvářet nové kontakty.

Jana Tomšíčková       

Zdravím z Jablonce,
děkuji za e-mail a za odkaz na webovské stránky s fotkami. Myslím, že setkání bylo prima, jen mohlo být trochu více času na diskusi. Ale sama vím, že když má člověk něco přesně naplánované, stejně to časově nevyjde tak, jak si představoval.

Pěkný advent přeje

Jindra Drábková       

Dobry den,
posílám email, jímž jsem povinována za guláš, se svodkou za naši šluknovskou buňku.

1) Mě osobně celé setkání velmi potešilo a bylo pro mě přínosné hlavně pro navázání nových kontaktů s okolním souznějícím světem. V Praze je spousta věcí mnohem snadnější. Stačí udělat pár kroků.... Trochu Vám to závidím, ale zase na druhou stranu naše odloučenost má také své výhody (jen si zrovna nemohu vzpomenout jaké). Mrzelo mne, že jsme se nezúčastnili ranních chval, ale varhanici byli neoblomně pro delší ranní spánek.

Referáty byly nesporně zajímavé, i následná diskuse byla inspirativní, jen škoda, že nebylo víc času. (to není výtka, jen povzdech).
Prohlídka týnských varhan byla úžasná, společný zpěv velmi dobrodružný. (jeden náš sborista podobné experimenty nazývá "adrenalínovým sportem"). Snad by mohlo byt prospěšné buď pojmout nácvik didakticky nebo dát k dispozici notový mat. předem ve formě pdf.

Netušili jsme, co můžeme od setkaní očekávat a naše účast byla poněkud pasivní. Není ale všem dnům konec a jistě se od nás aktivity brzy dočkáte.

Martina Bogarová